מלגות לתואר ראשון

מלגות בר אילן

ועדת המלגות והפרסים מעניקה מלגות לתלמידי תואר ראשון, שני ושלישי, שאינם יכולים לשאת בהוצאות הכרוכות בלימודים באוניברסיטה ואשר עומדים בקריטריונים של מצב כלכלי והישגים אקדמיים על פי מפתח עדיפויות.

כמו כן, ניתן להגיש בקשה לקרנות חוץ דרך ועדת המלגות.

פרטים נוספים בעמוד הבית של מדור מלגות. ובקטלוג המלגות

הבהרה  : אוניברסיטת בר אילן ו/או המערך לתכניות ייעודיות אינם אחראים על התוכן המובא להלן, העניין מובא לידיעת התלמדים של הקמפוס החרדי כשירות בלבד,  ואינו מחייב את האוניברסיטה או כל גורם אחר מטעמה :

מלגת משרד החינוך

המועצה להשכלה גבוהה ומשרד החינוך מעניקים מלגות סיוע לסטודנטים אזרחי ישראל
או תושבי ישראל שאינם מקבלים סיוע ולומדים לתואר ראשון במוסדות להשכלה גבוהה שהוכרו על פי חוק המל"ג,
וכן לתלמידי מכינות קדם אקדמיות.

לפרטים נוספים באתר משרד החינוך.

מלגות התאחדות הסטודנטים

מחלקת המלגות של התאחדות הסטודנטים והסטודנטיות הארצית, שמה לה למטרה לעודד ולהוביל שינוי חברתי ולהעצים את מעורבות הסטודנטים בקהילה ובנעשה בחברה הישראלית. זאת מתוך ראייה שעל הסטודנטים יש ליטול חלק מרכזי בעיצוב המציאות שבה הם עתידים לחיות, נוכח הצרכים והאתגרים החברתיים אשר הולכים ומתעצמים. בהתאם לכך המחלקה מפעילה מגוון פרויקטים ארציים של מעורבות חברתית בקהילה.

פרטים נוספים באתר ההתאחדות.